Paraplu's bedrukt met jouw logo

..zijn natuurlijk superhandig én vallen op!
Laat jouw logo zien op beurzen en evenementen of geef een mooie bedrukte paraplu weg aan de medewerkers binnen je bedrijf. Dat is wel een heel handig cadeautje! De ontvangers zullen erg blij zijn met dit zeer handige en functionele cadeau. En daarnaast creëer je veel naamsbekendheid door de opvallende paraplu’s met logo!
In ons assortiment vind je vele verschillende soorten paraplu’s. Zo zijn onze opvouwbare paraplu's zo klein op te vouwen dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Laat die stortbuien maar komen!

ALLE KLEUREN ONDER DE REGENBOOG

De meeste paraplu's zijn in leuke en opvallende kleuren te verkrijgen, om extra op te vallen! Wat dacht je van een paraplu met een zaklamp in de handgreep?
In ons assortiment vind je het! 
Paraplu's met om-en-om gekleurde panelen zijn ontzettend leuk om te zien en geven de echte ouderwetse paraplu-look. Welke kies jij?

LAAT JE NIET WEGBLAZEN

Onder de stormparaplu's van Senz blijf je uit de regen.
Door het unieke ontwerp weerstaat deze paraplu zware windstoten en behoudt zijn vorm in zware regenbuien. Uiteraard bedrukken we deze paraplu's met jouw logo. Tijdens het golven wil je natuurlijk ook niet verregenen, kijk daarom eens bij onze golfparaplu's

MET GEMAK DOOR DE REGEN!

Naast de standaard paraplu’s vind je in ons assortiment ook de automatische paraplu’s. Deze klappen automatisch open. Zeer handig dus! Voor extra gemak bekijk de opvouwbare paraplu’s! Deze zijn licht, handig om mee te nemen en gemakkelijk op te bergen. Gegarandeerd dat de ontvangers die jij uit kiest erg tevreden zullen zijn. En waardoor zij natuurlijk jouw paraplu met logo vaak zullen gebruiken!

LAAT DE REGEN HET GOLFEN NIET STOPPEN!

Een paraplu als relatiegeschenk aan golfliefhebbers schenken? Bekijk ons assortiment golfparaplu’s! Perfect voor tijdens het golfen zodat men niet door miezerregen de hobby hoeven te pauzeren. Zeer handig dus!

LAAT JE VERASSEN!

Weet jij nog niet naar wat voor type paraplu je zoekt? Wil je het liefst een betrouwbare en vaak bestelde paraplu? Laat je zelf dan verrassen en bekijk onze top 5 paraplu’s.