Klantenservice

Team Jos! staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en via e-mail zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Aarzel niet... Neem gerust contact met ons op via 0180 - 317 117 of  info@teamjos.nl.                                    

Prijzen

Alle prijzen die wij op de site vermelden zijn exclusief BTW. Bestellingen vanaf een orderwaarde van € 495,= leveren wij gratis op 1 adres in Nederland. Voor bestellingen onder deze orderwaarde berekenen wij € 9,95 verzendkosten.

Aantallen

Het minimale bestelaantal staat bij de meeste artikelen vermeld. Dit is het laagste aantal dat vermeld staat als er staffelprijzen vermeld worden. Als er geen aantallen vermeld staan is het minimum aantal meestal 50 of 100 stuks, of een orderwaarde vanaf ongeveer 100 euro. Neem gerust hierover vrijblijvend contact met ons op. Bij bedrukte artikelen is 5% meer of minderlevering voorbehouden.

Monsters

Team Jos! stelt je in staat om je vooraf te overtuigen van de kwaliteit van de artikelen. Je kunt een model telefonisch bestellen of via een mail naar info@teamjos.nl. Als je meer modellen wilt zien, advisereren we eerst even telefonisch met ons te overleggen. Je ontvangt de modellen 14 dagen vrijblijvend op zicht. Als je de samples binnen 2 weken onbeschadigd en in originele verpakking aan ons terugstuurt ontvang je hiervoor geen factuur.

Veilig betalen

Bij Team Jos! ontvang je een gespecificeerde factuur. Je kunt betalen via Ideal of met een creditcard of door overmaking op onze bankrekening.  Als je al klant bent bij ons bedrijf kun je in overleg eventueel ook betalen na levering. De betalingstermijn bedraagt in dat geval 8 dagen netto. In sommige gevallen wordt er een (deel) betaling vooraf gevraagd. Eén van onze medewerkers neemt dan altijd eerst contact met je op.